Aginova

Aginova biedt het meest efficiënte systeem voor onze sensoren in uw omgeving. Het assortiment varieert van een eenvoudig netwerk met sensoren aangesloten op het web tot een volledig geïntegreerde oplossing op uw eigen server. 

Aginova web-hosted versie

Voor een snelle start zonder complexe configuratie, adviseren wij de web-hosted versie. Wij raden deze opstelling aan als de eenvoudigste kennismaking met ons Wi-Fi gebaseerd sensorennetwerk. In dit scenario hebt u enkel onze sensoren nodig, ingezet binnen uw bestaande Wi-FI infrastructuur.
Er zijn in de web-hosted versie geen servers of databases te beheren. De sensoren sturen de gegevens eenvoudig naar een van onze hosted servers, waartoe u toegang hebt van op eender welke locatie ter wereld met een Internetverbinding.

Aginova web versie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aginova desktop versie

De Desktop versie biedt een gebruiksvriendelijke manier om uw eigen PC te gebruiken om gegevens te verzamelen van uw sensoren. Om de Desktop Versie te implementeren installeert u een Windows applicatie op uw PC om binnenkomende gegevens via een bestaand Wi-Fi netwerk. De sensoren sturen automatisch informatie naar het programma, waar u met onze Web Portal kunt verbinden en grafieken en rapporten kan zien en alarmen kan instellen. Deze aangepaste waarschuwingen gaan af wanneer een meting boven een bepaalde waarde gaat, waardoor het gemakkelijk is om uw omgeving onder controle te houden.
De foto hieronder toont een typisch netwerk, waar de sensoren uw bestaand Wi-Fi-netwerk gebruiken om gegevens te verzenden naar de Aginova software op uw PC.

Aginova desktop editie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbevolen voor:
• Evaluatie van onze sensoren
• Klein aantal sensoren
• Setups die geen webtoegang vereisen

 

Enterprise On-Site Versie

Voo ruw gemak en veiligheid biedt Aginova u de volledige controle van uw gegevens met de Enterprise On-Site versie, een volledig systeem binnen uw organisatie. Dit type installatie is uitgebreid en vergt veel tijd en moeite, maar kan het beste werken voor uw organisatie als u van plan bent om zowel de sensoren als de server te beheren op uw terrein. De gegevensstroom is dezelfde als voor de Web hosted versie. Het enige verschil is dat de servers zich bevinden op uw site.

Aginova enterprise version

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbevolen voor:
• Groot aantal sensoren
• Verhoogde veiligheid
• Mogelijke integratie en aanpassinge met andere bestaande systemen
• Setups die enkel een interne webtoegang vereisen

 

Enterprise Hosted Versie

(Aginova host uw gegevens op een dedicated server)

De Enterprise Hosted versie is een uitbreiding van de Web Hosted versie waarin een volledig dedicated server eigendom is van en onderhouden wordt door Aginova. Implementeer sensoren op uw bestaande Wi-Fi-infrastructuur en ontvang data op onze gehoste server. Toegang tot de gegevens hebt u vanaf elke locatie met een internetverbinding zonder onderhoud van ingewikkelde IT-infrastructuur. 


Aanbevolen voor:
• Grote aantallen sensoren
• Setups die een webtoegang vereisen
• Het uitbesteden van het beheer en onderhoud van sensoren