Work Floor Automation (WFA)

Totaaloplossingen voor identificatie en mobiliteit op uw werkvloer

Binnen het domein van Work Floor Automation helpt PHI DATA® u de processen aan te pakken vanuit de doelstelling om ze efficiënter en productiever te laten verlopen waardoor u tijd en geld bespaart. Daarbij kan het gaan over de werkvloer in een productieomgeving, in magazijnen en distributiecentra, in retail, in ziekenhuizen enz. 

|| Magazijnen en distributie

Hoeveel heb ik nog in voorraad? Waar liggen de goederen? Hoe kan ik barcodes en/of RFIDtags gebruiken in mijn magazijnoperaties? Hoe kan ik de snelheid van orderpicking verhogen en tegelijkertijd een grotere nauwkeurigheid bereiken?

Magazijnprocessen staan voortdurend onder druk vanuit de markt. Die wil zijn orders sneller, efficiënter, Magazijnflexibeler en foutloos ontvangen. Maar magazijnprocessen zijn duur en arbeidsintensief. De juiste oplossing kan u helpen om uw klanten en leveranciers in de supply chain een optimale service te bieden tegen lagere logistieke kosten.

PHI DATA® biedt passende oplossingen aan om u te helpen om te gaan met elke uitdaging waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd. IDwms® helpt bij de ontvangst-, inventaris- en leveringsprocessen terwijl IDvoice ideaal is voor het handenvrij en efficiënt uitvoeren van pickopdrachten. Met IDfresh biedt PHI DATA® u een gepaste hard- en software-oplossing voor het beheer van uw leveringscyclus conform aan de eisen in de grootdistributie.

|| Productie

In productieomgevingen zoals bv. in de automobielsector werkt men dagelijks met meerdere partners en leveranciers om een breed gamma aan producten te produceren. Daarbij is het zaak de voorraad zo efficiënt mogelijk te  beheren en de productie zonder onderbreking te laten verlopen.

PHI DATA® biedt een aantal oplossingen aan die u helpen om:

  • De voorraad beter te beheren (Asset management via IDasset®)
  • De materialen op tijd aan de montagelijn te laten aankomen
  • Door betrouwbare real-time informatie de kwaliteit en veiligheid te bewaken

Met de mobiele oplossingen van PHI DATA® beschikt u steeds over een duidelijk beeld van uw voorraden,  waar zich welke assets bevinden, en hoe efficiënt uw shipping werkt.

|| Retail

Ook binnen de retailsector is het belangrijk om steeds een goed zicht te hebben op voorraden en hun aanvulling, een snellere time-to-market te bereiken en de magazijnprocessen vlot te laten verlopen. Hierbij kan PHI DATA® u ondersteunen met oplossingen die u real-time informatie verschaffen en u helpen bij het optimaliseren van uw dagelijkse werking.

|| Gezondheidszorg

Ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen moeten voortdurend afrekenen met een aantal uitdagingen die een impact hebben op de zorgkwaliteit en veiligheid van patiënten en personeel. Daarnaast gaat een belangrijk deel van de aandacht ook naar de optimalisatie van voorraden (warehouse management) en het lokaliseren van essentiële apparatuur (asset management). Voor de gezondheidszorg biedt PHI DATA® daarnaast ook specifieke oplossingen aan zoals IDhospitalsupply voor het efficiënt registreren van terugkerende logistieke processen en IDsecurescan voor het matchen van barcodes bv. voor validatie van patiënt en zijn/haar medicatie.

 

Onze projectleiders en softwareontwikkelaars beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw noden te plaatsen en de meest gepaste oplossing voor u uit te werken, ook met ontwikkeling op maat.

 

Contacteer ons met uw specifieke vragen rond het optimaliseren van processen op de werkvloer.

 

Lees wat onze klanten vertellen over onze WFA oplossingen: