Published on:
26 februari 2016

PHI DATA® zit op kruissnelheid - Drie nieuwe aanwervingen ondersteunen strategie

Wemmel, 26 februari 2015 – PHI DATA®, specialist op het gebied van oplossingen voor automatische identificatie, datacaptatie en lokalisatie, heeft drie nieuwe medewerkers aangetrokken. Daardoor kan PHI DATA® nog sneller inspelen op de verschillende behoeften van klanten in de specifieke applicatiedomeinen waarvoor het geïntegreerde oplossingen aanbiedt.

“De zaken gaan erg goed”, zegt Guy Couder, General Manager bij PHI DATA®. “We merken een groeiende vraag naar projecten met toegevoegde waarde. Om aan die vraag te voldoen zijn we op zoek gegaan naar nieuwe medewerkers met de juiste achtergrond, die snel ingeschakeld konden worden.”

Die nieuwe medewerkers zijn Martine Meganck, Jos Van Thillo en Thomas Van Cauter.Thomas Van Cauter, Martine Meganck, Jos Van Thillo

  • Martine Meganck (42) was eerder al tien jaar aan de slag voor PHI DATA®. Via tussenstops bij LOCUS WMS en de Generix Group Benelux keert ze nu terug als deel van het team dat verantwoordelijk is voor Business Continuity bij de klanten van PHI DATA®.
  • Ook Jos Van Thillo (54) kent het klappen van de zweep. Hij werkte eerder bij onder andere Intermec, Motorola Enterprise, UBIDATA,Datalogic en  Freebility. Bij PHI DATA® gaat hij aan de slag als Senior Account Manager in het team dat focust op RFID, RTLS, Print & Apply en LabelEasy. 
  • Thomas Van Cauter (22) studeerde ICT aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven in Gent. Zijn specialisatie ligt voornamelijk op het vlak van open source-software.

Continuïteit

“De aanwervingen passen binnen de vernieuwde strategie van 2014 die we verder aan het uitrollen zijn”, zegt Guy Couder. “We hebben bekeken hoe we onze klanten nog beter en efficiënter van dienst kunnen zijn. Dat leidde ertoe dat we onze salesstructuur hebben afgestemd op de specifieke applicatiedomeinen waarvoor we geïntegreerde oplossingen aanbieden, bijvoorbeeld in field force- en work floor automation, labelling, RTLS en condition monitoring en voice directed solutions. Daarnaast gaat onze aandacht naar de continuïteit van onze oplossingen bij de klant. We spelen nog sneller in op de verschillende behoeften: uitbreiding, vernieuwing, verbruiksartikelen, ondersteuning, reparatiecontracten enzovoort. Bovendien stellen we veel van onze oplossingen beschikbaar in een ‘managed services’-vorm. Daarbij is de klant via een all-in oplossing verzekerd van de kwaliteit en continuïteit in de dienstverlening en wordt hij niet geconfronteerd met grote of onverwachte investeringen.”

Bij PHI DATA® in Wemmel werken momenteel 44 mensen.

 

Over PHI DATA® N.V.

PHI DATA® nv is specialist op het gebied van automatische identificatie, datacaptatie en lokalisatie. PHI DATA® nv adviseert, ontwikkelt, levert, implementeert en ondersteunt totaaloplossingen binnen de applicatiedomeinen Field Force Automation, Work Floor Automation, Labelling Automation, RTLS, Wireless Condition Monitoring en Voice-enabled Solutions. PHI DATA® biedt deze totaaloplossingen ook aan incl. onderhoud en financiering. PHI DATA® nv heeft klanten in de industrie (food en non food), logistiek, transport, distributie, retail, gezondheidszorg, overheidssectoren, diensten- en nutsbedrijven.