Published on:
13 juni 2018

Sven Truyen nieuwe Sales Manager Integrated Solutions PHI DATA®

Wemmel 13 juni 2018 - PHI DATA®, de Belgische integrator van automatische identificatie- en lokalisatieoplossingen, heeft business consultant Sven Truyen aangesteld tot Sales Manager Integrated Solutions. Hij is een specialist in business development en zal PHI DATA helpen om de sterke groeiambities waar te maken. In de volgende 3 jaar wil Guy Couder met PHI DATA® de kaap van 20 miljoen euro omzet ronden via organische groei. Het bedrijf zet daarbij in op applicatiesoftware-oplossingen en het Industrial Internet of Things (IIoT). 

Naast Sven Truyen zijn recent nog drie andere commerciële medewerkers gestart: Gregory Vandersmissen wordt Business Development Manager voor Industrie en is een specialist in RFID, Tom Versyp versterkt het Health & Care team als Account Manager en kan daarbij bogen op 13 jaar ervaring in de medische sector bij Lapperre en Geert Van den Bergh ten slotte gaat aan de slag als Internal Sales van labelprintoplossingen.

“Wie vooruit wil, moet investeren. In technologie, maar evengoed in mensen. Dat is exact wat we vandaag bij PHI DATA® doen. Met de hulp van de nieuwe collega’s kunnen we ons groeitraject op een duurzame manier versnellen. Elk van hen brengt heel wat extra ervaring aan boord.”, zegt Guy Couder, CEO PHI DATA®

Momenteel staan er nog een 5-tal vacatures open bij het bedrijf uit Wemmel. Het gaat om posities als accountmanager, business development manager, softwareontwikkelaar en technical support engineer.

Eerder gaf CEO Guy Couder ook aan dat hij op zoek is naar een strategische investeringspartner die een actieve bijdrage wil leveren aan de groeiambities van het bedrijf. Met die partner wil PHI DATA® in een tweede fase doorstoten naar 30 miljoen euro omzet en ook activiteiten ontwikkelen in onze buurlanden, zowel via organische groei als via strategische overnames.