Published on:
06 februari 2019

Yves Jeanbaptiste nieuwe Branch Manager bij PHI DATA in het Groothertogdom Luxemburg

 

Belux specialist in Auto-ID-technologie ambieert forse groei in Wallonië, Luxemburg en het Noordoosten van Frankrijk

 

Wemmel, 6 februari 2019 -- PHI DATA, de Belux integrator van automatische identificatie- en lokalisatieoplossingen, heeft Yves Jeanbaptiste aangeworven als branch manager voor het kantoor in het Groothertogdom Luxemburg. Het bedrijf wil hiermee zijn activiteiten in Wallonië, Luxemburg en Noord-Frankrijk fors uitbreiden door middel van een sterke lokale aanwezigheid.

Wallonië, Luxemburg en Noord-Frankrijk zijn voor PHI DATA een uiterst belangrijke regio. Momenteel maken de activiteiten daar slechts tien percent uit van de totale omzet, maar de Auto-ID-specialist heeft grootse plannen om ook daar zijn gespecialiseerde oplossingen inzetbaar te maken.

“Wij willen inzetten op duurzame groei op basis van lokale aanwezigheid en diensten in Wallonië, het Groothertogdom Luxemburg en het Noordoosten van Frankrijk”, legt Guy Couder, CEO van PHI DATA, uit. “Deze regio is in volle expansie, en wij hebben deze eerder bewerkt vanuit ons kantoor in het Groothertogdom Luxemburg. Met de aanwerving van Yves Jeanbaptiste willen we onze activiteiten in de regio, met name het Groothertogdom Luxemburg, de provincies Luxemburg, Namen, Luik, én het Noordoosten van Frankrijk, versnellen en verruimen”.

“Yves is uit het juiste hout gesneden om onze ambities in de regio waar te maken”, concludeert Guy Couder. “Hij beschikt zowel over de juiste commerciële en technische competenties, als over de nodige management skills. De bedoeling is om met Yves als branch manager het kantoor ter plaatse de komende jaren te laten groeien. In eerste instantie zullen we de commerciële relaties in de regio lokaal gaan activeren. PHI DATA wil het filiaal in Luxemburg volledig operationeel maken en laten groeien met nieuwe medewerkers in verschillende disciplines (sales, services, software). Het doel is om er binnen 2 - 3 jaar minimaal een verdubbeling van onze huidige omzet te realiseren.”

 

###

Over PHI DATA

Als expert in Auto-ID-oplossingen helpt PHI DATA zijn klanten met de digitalisering van hun logistieke keten (Supply Chain), hun operationele activa (assets) en hun medewerkers op basis van innovatieve automatische identificatietechnologieën en het Industriële Internet of Things (IIoT). Verschillende soorten bedrijven uit zowel de industriële, logistieke, transport- en distributiesector als uit de gezondheids-, administratie-, nuts- en dienstensector boeken succes met onze oplossingen.

PHI DATA houdt er steeds hoge kwaliteitsstandaarden op na en zet zijn klanten op de eerste plaats. Dankzij die aanpak is PHI DATA al ruim 35 jaar marktleider in een branche die voortdurend in beweging is. We spitsen onze oplossingen niet alleen toe op onze gebruikers en hun omgeving, maar zorgen ook voor een efficiënte integratie van onze oplossingen in het ecosysteem van de klant. Daarnaast bieden we de nodige onderhouds- en ondersteuningsdiensten voor een langdurige feilloze werking van onze oplossingen.