Published on:
21 maart 2019

Dirk Possemiers gaat als Accountmanager de Retail & GABUS-markten actiever benaderen

Wemmel, 20 maart 2019 -- PHI DATA, integrator van automatische identificatie- en lokalisatieoplossingen, gaat met de recente aanstelling van Dirk Possemiers als account manager, zijn digitale transformatieoplossingen actiever naar de retail- en GABUS-markten brengen. Intussen is Possemiers volledig ingewerkt.

“GABUS staat voor Government, Administration, Banking, Utilities en Services”, legt Guy Couder, CEO van PHI DATA, uit. “Dirk wordt, behalve voor retail, dus verantwoordelijk voor de commercialisering van onze oplossingen in de openbare sector en de nuts- en dienstensectoren. Deze bedrijven en instellingen gebruiken steeds vaker ‘tracking & tracing’ voor hun verbruiksgoederen en hun investeringsmateriaal. Tal van gerealiseerde projecten zijn daar  intussen het voorbeeld van. Van openbare musea tot het leger zien we innovatieve ideeën en behoeften omgezet tot concrete en rendabele oplossingen.”

Ook bank-verzekeraars kiezen steeds vaker voor de digitalisering van hun logistieke processen en activabeheer. “De opvolging en tracering van interne en externe stromen van geld, waardepapieren, dossiers en uitrusting moeten snel en accuraat gebeuren om de nodige zichtbaarheid te creëren”, zegt Couder. “Diensten- en nutsbedrijven gebruiken onze oplossingen dan weer om bijvoorbeeld hun buitendienst te ondersteunen. Installatie- en onderhoudstechnici die onderweg of bij klanten zijn, kunnen op hun PDA relevante informatie op locatie invoeren/opvragen of ontvangen/geleverde goederen registreren. Bovendien kunnen ze vanop kantoor in real time worden bijgestuurd in geval van vertraging of dringende opdrachten.”

De retail heeft het voorbije decennium al stappen richting digitalisering gezet, om processen te optimaliseren en de klantenvoldoening te verbeteren. In deze  sector bieden zich nu alweer nieuwe uitdagingen aan rond omnichannel en klantenbeleving.

Er ligt dus veel werk op de plank voor Possemiers. “Dirk heeft veel ervaring op commercieel vlak en een groot zakelijk netwerk. Bovendien heeft hij door de jaren heen bij zijn vorige werkgevers een grote kennis opgebouwd van de sectoren die hij hier onder zijn hoede neemt”, zegt Couder. “Hij heeft alle capaciteiten in huis om onze klanten te helpen hun ambities te realiseren en hen zo beter te laten presteren ten behoeve van hun klanten of burgers.”