PHI DATA<sup>®</sup>
Nieuwsbrief Winter 2016-2017
 
De voordelen van afdrukken en automatisch aanbrengen van labels - Print & Apply
Vaak is de automatisering van de productie van logistieke etiketten een uitdaging. Gewoon afdrukken en manueel aanbrengen is vandaag niet meer efficiënt. Het automatisch aanbrengen van labels op dozen en pallets bespaart tijd en geld en vermindert fouten.
Onze printers en applicatoren zorgen ervoor dat de etiketten volautomatisch worden afgedrukt en aangebracht - met of zonder contact - op het product, de verpakking of het pallet. De print & apply oplossing wordt naadloos geïntegreerd in uw logistiek proces. Bovendien zijn deze applicatoren geschikt voor de meest veeleisende omgevingen.
Onze print & apply oplossing kunt u perfect combineren binnen onze LabelEasy totaalformule: vanaf het uittekenen van de technische oplossing, het installeren en in bedrijf stellen, het onderhoud tot de software-ondersteuning en de volledige integratie, inclusief de aanlevering van de labels en supplies en dit zonder voorafgaande investering.
Lees hieronder hoe Bandag deze oplossing implementeerde.
Print & Apply opstelling
Bandag kiest voor LabelEasy bij het automatiseren van etikettering
Bandag wenste een oplossing die het mogelijk maakt automatisch labels te printen en te kleven op rollen loopvlakken van verschillende groottes en gewicht. Deze labels dienen het juiste gewicht, de productiedatum en het lotnummer te bevatten, van elke geproduceerde rol. De keuze viel op LabelEasy, de all-in oplossing die een onbezorgd gebruik en een transparant prijsmodel biedt.
"We weten nu precies wat de kost per label bedraagt en dus ook per band. Daarenboven hoeven wij niet zelf te investeren in de applicatorsystemen. Omdat ook het onderhoud en eventuele reparaties mee in het contract zitten, moeten we in huis niet zelf over al deze knowhow beschikken.” zegt Heidi Kerkhofs, IT Developer bij Bandag in Lanklaar. Meer weten? Klik dan hier voor het hele verhaal.
 
Actief in e-commerce en op zoek naar een dubbelzijdige labeloplossing?
Verdwaalt u wel eens tussen alle documenten die bij de verzending van een pakket horen? Wilt u uw retourlogistiek efficiënter aanpakken?
Dan is de 2-zijdige labeloplossing met de Toshiba DB-EA4D printer iets voor u! Nu kan u in één printrun alle informatie op één formulier krijgen. Dit zorgt voor minder labels, minder handling, minder fouten en een snellere verwerking. Dat bespaart u al snel 30% op uw operationele werking. Bekijk hier de productvideo (Engels).
 
 
PHI DATA® biedt Shopevolution aan - de oplossing voor self-shopping/winkelautomatisering van Datalogic
Retailers hebben nood aan nieuwe instrumenten om zich te onderscheiden, hun klantenbinding en winkelervaring te versterken en tegelijkertijd hun operationele kosten te verminderen. Shopevolution, de omni-channel oplossing van Datalogic is cloud-ready en helpt retailers die meer dan een winkel beheren om kosten te besparen met minder inspanning! Verschillende mobiele toestellen van Datalogic worden gebruikt voor de self-shopping oplossing. Naast de allernieuwste technologie en geavanceerde prestaties bieden deze ook een ergonomische vorm die gebruiksvriendelijk is. De self-shopping oplossing maakt het winkelen sneller, waardoor klanten tijd besparen.
PHI DATA® biedt de Shopevolution retail-oplossing aan. Ontdek hier alvast meer in de video (Engels). Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons sales team.
 
Ontmoet ons op deze events
 
► 23 februari 2017: Bedrijfsbezoek aan Mazda Motor Logistics Europe met Value Chain (volzet)
Op 23 februari ziet u RFID in de praktijk bij Mazda Motor Logistics Europe. Details vindt u op de site van Value Chain.
 
► 23 maart 2017 (voormiddag): Stanley Healthcare User Group
Een nieuwe datum voor de Stanley Healthcare User Group. Bent u reeds gebruiker van onze RTLS oplossingen met de Stanley Heathcare suite of denkt u eraan om een dergelijke oplossing te implementeren? Dan bent u welkom. Meer details over het programma vindt u hier.
 
► 23 maart 2017 (namiddag): Health & Care Solution Overview seminar
Kom op 23 maart naar ons seminarie voor de gezondheidssector waar u relevante producten en oplossingen ontdekt en klantengetuigenissen hoort. Meer details en inschrijving via deze link.
 
Algemeen nieuws
 
► PHI DATA® werft aan
Momenteel hebben wij vacatures voor een Commercieel Medewerker Binnendienst M/V, een In-House Technical Support Engineer en een Solution Sales Application Software. Interesse of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Reageer dan via de jobpagina op onze website.
 
Overname van de Zebra WLan productportfolio door Extreme Networks. Nadat Extreme Networks en Zebra aankondigden dat Extreme Networks de WLAN producten van Zebra blijft verdelen, kan PHI DATA® bevestigen dat we blijven zorgen voor de verdeling en support.
 
► Promoties en nieuwe producten
Regelmatig zetten wij promoties en nieuwe producten van onze leveranciers in the picture op deze webpagina. Als u vragen hebt of meer informatie wenst contacteer dan ons sales team.
 
PHI DATA<sup>®</sup> Technologieën