Mobiele toestellen  x  

Voedingsproducent Didden kiest IDwms voor een geoptimaliseerde supply chain

Om de volledige logistieke keten in-house te kunnen afhandelen, was voedingsproducent Didden op zoek naar een efficiënte oplossing voor het beheer van het magazijn via een database die in realtime geüpdatet wordt.

Markt: Industrie
Technologie: Mobiele toestellen
Oplossing: Magazijnbeheer

Krëfel kiest IDdelivery voor opvolging van leveringen

“Wij hebben voor PHI DATA gekozen, omdat zij al een deel van de oplossing in hun standaardoplossing IDdelivery hadden. Zij konden dus vrij snel middels een aantal aanpassingen in de software een adequate oplossing aanbieden”, zegt Ronny Kemps, Logistiek Manager bij Krëfel.

Markt: Retail
Technologie: Mobiele toestellen, Scannen, Barcode
Oplossing: Field Force Automation (FFA), Proof of Delivery

JAVA stapt over op een papierloze leveringsoplossing

JAVA wilde overstappen op een papierloze leveringsoplossing. Daarom wenste het bedrijf zelf een interne app te ontwerpen en zijn chauffeurs met smartphone-achtige toestellen te laten werken. Nadat er enkele consumentensmartphones waren getest, realiseerde het bedrijf zich dat het robuustere apparaten voor industrieel gebruik nodig had. Daarom wendde JAVA zich tot het Wemmelse PHI DATA, waarmee het reeds langere tijd samenwerkt.

Markt: Logistiek, transport, distributie
Technologie: Mobiele toestellen
Oplossing: Field Force Automation (FFA)

DB Schenker - Scanoplossing biedt DB Schenker solide registratiebasis voor efficiënte foodlogistiek

Kunnen beschikken over accurate en real-time data is zeker voor DB Schenker in Willebroek een absolute noodzaak. Het enorme magazijn in Willebroek is volledig ingericht als food warehouse van waaruit DB Schenker voor meerdere klanten in de Benelux de distributie verzorgt. En juist omdat het de logistiek van voedingsproducten betreft is een accurate en efficiënte tracking en tracing van de goederen van groot belang.

Markt: Logistiek, transport, distributie
Technologie: Mobiele toestellen
Oplossing: Work Floor Automation (WFA), Magazijnbeheer

Unigro - Leveringsbewijs voor klanten op basis van Belgische eID

PHI DATA levert een oplossing om het leveringsproces van Unigro efficiënter en sneller te laten verlopen door het automatiseren van zowel de sturing als de opvolging van het laden van de vrachtwagen, de routebeschrijving naar de klant, als het fysiek leveren van de goederen.

Markt: Retail
Technologie: Mobiele toestellen
Oplossing: Field Force Automation (FFA), Proof of Delivery