RFID realtime inventaris oplossing

Verzamel automatisch en onzichtbaar nauwkeurige, realtime inventarisgegevens - met locatie - om stockbreuken te voorkomen, markdown te reduceren, omni-channel-vervulling mogelijk te maken en klantenbinding te verbeteren.

De unieke “hands-free” RFID oplossingen  elimineren de noodzaak om de inventaris handmatig te tellen of gebruik te maken van barcode- en RFID-scanners.

RetailBehoud een doorlopende inventaris in het magazijn en de winkel, en volg zelfs de bewegingen van de winkelkarren of goederen doorheen de winkel. Implementeer geo-fencing door het creëren van een RF-gordijn in beveiligde gebieden of bij winkeluitgangen om de traditionele elektronische artikelbeveiligingssystemen nog te verbeteren.  

Een combinatie van lage totale kosten en een brede dekking hebben een aanzienlijke invloed op de bottom line doordat ze de omzet en brutomarges verhogen, terwijl de arbeidskosten verminderen.

Zet data om in inzichten

De oplossingen van het ViZix IoT platform latetn u toe datastromen te verzamelen, op te slaan, tha analyseren, te begrijpen en in te grijpen, in realtime, en komende van eender welke sensor incl. RFID, GPS, smart phones, Bluetooth, en wifi-toestellen. ViZix laat u toe om data om te zetten in interactieve kaarten, beelden en rapporten die zakelijk inzicht genereren.