Uw activa
in één oogopslag

Ook wanneer u actief bent in de overheid of administratie is het belangrijk om een goed overzicht te houden over uw kritische activa. Denken we maar aan informatica- en kantoormateriaal of dossiers. Assets handmatig opvolgen is evenwel een tijdrovende bezigheid, wat knabbelt aan uw productiviteit. Bovendien hebben sommige medewerkers de neiging te gaan hamsteren om er zeker van te zijn dat ze altijd hun materiaal hebben. Dat verlaagt de beschikbaarheid van uw middelen.

Ideaal om uw locatie en de status van uw activa op te volgen is onze oplossing voor Asset Tracking. Hiermee is het mogelijk om waardevolle assets correct te registreren, inventariseren en beheren, en dat over verschillende locaties heen. Het leger past de technologie bijvoorbeeld toe om wapens die binnenkomen voor revisie op te volgen. Via RFID in combinatie met realtime monitoring zorgen we ervoor dat u activa nog accurater kan traceren, wat uw operationele efficiëntie nog zal verhogen.

Referenties

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.