Digitalisering in het teken van
kwalitatieve field services

Verlenen uw medewerkers vaak onderweg of bij klanten diensten? Dan stellen wij u graag onze Field Service Management oplossing voor. Met deze tool beheert u centraal de planning, uitvoering en rapportering van medewerkers ‘in the field’. Bovendien kunnen zij via de applicatie op hun professionele smartphone of tablet realtime input en feedback over hun activiteiten geven. Zo biedt u optimale ondersteuning tijdens hun werkzaamheden. Daarnaast kunt u de activiteiten vlot integreren met uw boekhouding, facturatie andere back-officesystemen.

Ons Field Service Management systeem laat ook toe om de productiviteit van medewerkers op de voet te volgen. Met de tool minimaliseert u tevens de kosten van brandstof en onderhoud van voertuigen. Deze oplossing is beschikbaar als totaalpakket, met webinterface, mobiele software, hardware en technische ondersteuning.

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.