IDasset®

Slimmer assets inventariseren.

In geen tijd een duidelijke kijk op al jouw activa? Dat kan met IDasset. Deze Smart Edge-oplossing van PHI DATA registreert en beheert met gemak de vele assets die je in gebruik hebt. Van rollend materieel, apparatuur en werktuigen tot meubilair en informaticamateriaal: met IDasset heb je altijd een klare kijk op jouw bedrijfsmiddelen. Zo vermijd je nodeloos tijdverlies of kostelijke onderbrekingen.

Een Smart Edge-oplossing van PHI DATA

Met deze Smart Edge-oplossing verbinden we jouw fysieke uitrusting met zijn “digital twin” op jouw computer.

Inventariseren wordt kinderspel als je IDasset gebruikt in combinatie met RFID-tags en barcodelabels. Je spaart heel wat tijd uit en de kans op fouten is minimaal als de activa via scanning worden geïnventariseerd.

Mobiel en aansluitend op uw ERP

De mobiele scanner en IDasset sluiten naadloos aan op jouw ERP-systeem. Zo voer je data rechtstreeks in. Geen manuele input meer, geen ellenlange Excel-lijsten importeren. Voortaan beschik je altijd over accurate informatie en weet je alle assets precies te lokaliseren.

Weten hoe IDasset werkt?

Voordelen

PHI IDasset 1030x538 1

Benieuwd of je IDasset kan inzetten?

Boek dan snel een gratis en vrijblijvende Quick Scan: onze expert komt bij je langs en bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Kurt Nauwelaerts 300x300 2