IDasset® : Slim inventariseren van uw activa (gebruiksgoederen)

Deze inventarisoplossing registreert in eerste instantie al uw assets (gebruiksgoederen / activa) om die in een later stadium snel en correct op te volgen. Het kan hier gaan om zeer uiteenlopende goederen, zoals uw RTI, rollend materieel, werktuigen, meubilair of informaticamateriaal. Het is ook mogelijk om met IDasset ter plaatse correcties uit te voeren bij eventuele inventaris- of locatieverschillen, maar ook om aan te geven wanneer er defecten of andere anomalieën worden vastgesteld. Verwittigingen worden gegeven voor activa die onderhevig zijn aan periodieke inspecties, zodanig dat deze tijdig kunnen geïnspecteerd worden of opzij gezet.Deze oplossing verbetert het zicht op en optimaliseert het beheer van uw assets. Zo kunt u alle activa optimaal inzetten. Daarnaast hebt u altijd de correcte gegevens bij de hand tijdens audits of controles en vermijdt u uitval doordat efficiënter onderhoud mogelijk wordt. Vooral door middel van gebruik van RFID tags , labels en de juiste RFID- readers kan in combinatie met de IDasset Smart Edge-oplossing, een inventarisatie vele malen sneller uitgevoerd worden.

Voordelen

  • Beter zicht op de locatie en status van uw activa
  • Beter beheer en proactieve acties zoals onderhoud en inspectie
  • Correcte gegevens beschikbaar bij audits of controles
  • Kostenbesparing
  • Tijdswinst

Dit zeggen onze klanten

“Voor mij is het belangrijkste dat het systeem naar behoren werkt en dat heb ik bij PHI DATA heel erg teruggevonden. We hebben samen bekeken wat we hier nodig hadden en op welke manier we dat het best konden aanpakken. De automatisatie kon vrij eenvoudig gebeuren en brengt een heel pak voordelen met zich mee. Het proces verloopt een stuk efficiënter en nauwkeuriger door het gebruik van RFID.”

Johan Cardon, EuroTapRent.

Benieuwd naar onze oplossingen voor het slim inventariseren van activa?

PHI DATA lanceert SmartProximity


PHI DATA lanceert SmartProximity, een gebruiksklare oplossing, made in Belgium, om safety distancing op de werkvloer te ondersteunen en op te volgen. Hiermee kunnen bedrijven in de industrie, logistiek, bouw, e.d.m. een werkomgeving creëren waarin de veiligheidsmaatregelen van alle medewerkers actief ondersteund en gemonitord kunnen worden.