IDwms®: Optimaliseer uw beschikbare opslagcapaciteit met onze warehouse management-oplossing

Een goed georganiseerde voorraad en een efficiënt locatiebeheer zijn ‘key’ bij het beheer van een warehouse. Een realtime zicht op de volledige voorraad is dat eveneens. Manueel alles beheren leidt
tot fouten en is niet efficiënt. En de administratie die gepaard gaat met het ontvangen, wegzetten en picken van goederen neemt veel tijd in beslag. Elk warehouse is dus gebaat bij een oplossing die volledige traceerbaarheid en een hogere productiviteit levert, zoals IDwms.

Onze Smart Edge-oplossing IDwms synchroniseert de volledige informatiestroom in het magazijn met de bewegingen van de goederen op de werkvloer. Het basisprincipe van IDwms is dat elke ‘drager’ – doorgaans een pallet – in het magazijn via een identificatielabel een uniek nummer meekrijgt. Met dat nummer gaan we aan de slag bij elke goederenbeweging. Door het label te scannen met behulp van een industriële handheldcomputer staat u in realtimeverbinding met de warehousedatabase.

Het grote voordeel van IDwms is dat de voorraad altijd up-to-date is. Daarnaast verlaagt het aantal fouten en het administratieve werk bij de ontvangst, het wegzetten, de picking en de shipping. Gebruikers van het systeem noteren ook een hogere productiviteit en een betere realtime visibiliteit. IDwms laat ook toe om de voorraad te beheren van verschillende eigenaars in één enkel magazijn.

Voordelen

  • Intake, opslag en bestelling van goederen beheren
  • Voorraden goed organiseren
  • Opslagcapaciteit optimaliseren
  • Tijd besparen en minder fouten maken
  • Administratief werk tot een minimum herleiden
  • Productiviteit verhogen
  • Real-time zicht op de voorraad
  • Naadloos integreren met uw ERP-systeem

IDwms

Dit zeggen onze klanten

“De klant kan inloggen op ons WMS-systeem om zijn voorraad in real time op te volgen. Ons WMS-systeem kan zelfs worden gekoppeld aan hun boekhoudsysteem. Bovendien is de kans op fouten bij invoer drastisch verlaagd. We hebben met deze PHI DATA-oplossing met succes een grote stap gezet richting professionalisering van ons magazijn”

Dieter Dehertogh, Transport Dehertogh

De Leeneer

“Magazijniers en klanten kunnen nu de voorraadgegevens in real time opvragen en de intake, opslag en bestellingen van goederen vlot beheren. Alle goederen zijn dankzij dit systeem op elk moment perfect traceerbaar.”

Kris De Leeneer, Transport De Leeneer

Benieuwd naar onze oplossingen voor slim magazijnbeheer?