Doeltreffend assetbeheer
bespaart tijd en geld

Als logistieke dienstverlener wil u uiteraard altijd weten waar uw assets zijn. Denken we maar aan material handling equipment en andere werkmiddelen die noodzakelijk zijn om uw activiteiten snel uit te voeren. Wanneer uw medewerkers handmatig moeten opvolgen waar die assets zijn, verliezen ze heel wat kostbare tijd.

Onze asset management oplossing maakt het mogelijk om de gewenste activa snel en correct te registreren, inventariseren en beheren. Met behulp van onze auto ID-oplossingen (barcodes of RFID) en mobiele scanners kunt u data vlot invoeren in uw systeem, wat toegang tot de laatste stand van zaken geeft. Zo krijgt u een beter zicht op de locatie en status van uw activa. Efficiënt asset management toont eveneens wanneer welke assets onderhoud nodig hebben, wat uitval vermijdt.

U kunt er ook voor kiezen om uw activa in realtime te beheren. Dat garandeert u een nog accurater overzicht van uw werkmiddelen, wat toelaat om nog sneller en resultaatgerichter te werken.

Referenties

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.