De kracht van
condition monitoring

Uw klanten vertrouwen erop dat hun goederen in perfecte staat op bestemming aankomen. Via draadloze monitoring zorgt u ervoor dat temperatuurgevoelige goederen tijdens hun verblijf in uw magazijn en het transport in optimale conditie blijven. Ook om de luchtvochtigheid en het CO2-gehalte binnen bepaalde ruimtes te bewaken biedt automatische monitoring een uitkomst.

Met behulp van RFID-technologie garanderen wij u de automatische controle van uw goederen en zorgen we voor een waarschuwing mochten bepaalde drempelwaarden overschreden worden. Zo kunt u uw klanten te allen tijde een optimale kwaliteit van de goederen waarborgen. Onze oplossing voor condition monitoring verzamelt bovendien automatisch alle metingen. Daardoor beschikt u steeds over de nodige rapporten en statistieken om klanten goed te informeren of de nodige certificaten te verkrijgen.

Referenties

Talk to an expert

Dave Engel, Business Development Manager

Dave is specialist op het vlak van RFID, RTLS, scanning en IOT en hun toepassingen voor track & trace van goederen en personen in de industrie en de logistieke sector. Met grote gedrevenheid biedt hij een antwoord op de problematiek waarmee u dagelijks te maken hebt.