Picking & packing voor
e-commerceactiviteiten

Steeds meer logistieke dienstverleners krijgen van klanten de vraag om consumenten rechtstreeks te beleveren. Aangezien het picken en packen van een grote hoeveelheid individuele orders zeer (kosten)intensief is, doet u dat best zo efficiënt mogelijk.

Met onze specifieke pick & packoplossing stellen we u in staat om orders met weinig orderlijnen op een zeer doeltreffende wijze te verwerken. Verschillende orders voegen we samen in één enkele pickingbatch, om die vervolgens af te werken met minimale loopafstanden. Daarna volgt het uitsorteren van de batch tot individuele orders in de juiste doos. U maakt gebruik van professionele handheldterminals om de producten snel en foutloos te scannen. Tot slot komt op de doos het verzendlabel, dat automatisch wordt afgedrukt. Dankzij dit effectieve pick- & packproces kun u vlot aan de servicevereisten van uw e-commerceklanten beantwoorden.

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.