De juiste logistiek voor
printen en labelen

Welke hoge eisen uw klanten ook stellen, op het vlak van printing en labelling kunnen we u steeds de geschikte oplossing voorstellen. Zo bieden we etiketteeroplossingen die beantwoorden aan de reglementering waarin uw klant actief is. We maken het ook mogelijk om zelf uw etiketten te ontwerpen of te standaardiseren. Wilt u het afdrukken op een verregaande manier automatiseren of uw printerpark centraal beheren, het kan. Daarbij ondersteunen we zowel barcodes als RFID-oplossingen op de meest optimale manier.

Geeft u de logistiek van uw etiketteeroplossing liever uit handen, dan kunnen wij alles wat u nodig heeft in één pakket voorzien: industriële printers en printsoftware, etiketten en linten op basis van een afroepplan. Ook voor het onderhoud en de ondersteuning kunt u op PHI DATA vertrouwen.

Referenties

Talk to an expert

Rudi Lambrechts, Senior Account Manager Printing and Labelling Solutions

“Alles start met een label”, zeggen we vaak. Maar de combinatie met de juiste printer en een systeem om de labels automatisch aan te brengen kunnen u veel tijd en geld besparen. Met zijn jarenlange ervaring in deze – vaak zeer complexe – toepassingen is Rudi uw juiste gesprekspartner.