Minder storingen, meer betrouwbaarheid: ga voor draadloos opladen!

PLP SKORPIO X5 GROUP HR

Ontdek de draadloze oplaadtechnologie. Datalogic kondigde deze recent aan op hun gamma draagbare scanners en mobiele terminals. Zo duwen ze de vooruitgang nog verder!

Maximale levensduur voor minimale eigendomskosten.

Revolutionair! Geen storingen meer door batterij- of schade aan de contacten door vocht, roest of stof, maar betrouwbaarheid en optimaal gebruik door draadloos opladen.

haV6VaJ8ck0Ysz69TeWflazi2ifSqCh5v3nwDBAi

Skorpio X5 | Het ultieme in mobiel computergebruik

De Skorpio X5 is de beste handheld terminal in zijn klasse voor de zwaarste zakelijke uitdagingen. Robuust, nauwkeurig en krachtig, het kan de moeilijkste barcodes van dichtbij en van maximaal 20 meter afstand lezen.

Highlights:

p5fVM2i7FpqBiwFZhF7dgL40Klj2WIFzvlGfP4qk

PowerScan 9600-serie | Ultra robuust en betrouwbaar

Ontdek de PowerScan 9600, een betrouwbare en flexibele draagbare industriële scanner met verwisselbare communicatiemodules. Hij is robuust, stofbestendig en bestand tegen een val van 2,5 meter op beton. Hij kan onder water worden gedompeld tot een meter diepte en blijft volledig operationeel. Ze zijn verkrijgbaar in de versies “Standaardbereik” en “Automatisch bereik”, ideaal voor alle toepassingen waarbij de barcode op lange en korte afstand moet worden gelezen.

Higlights:

Stap over op draadloos snelladen!

Wil je meer weten over de voordelen van Datalogic draadloze laders? Of wil je ze in actie zien? Contacteer dan gerust de experts van PHI DATA voor meer informatie!

In samenwerking met

Bekijk onze oplossingen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe toepassingen

Meer info over onze diensten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met expert Kurt.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@phidata.be.

Kurt Nauwelaerts 300x300 2