SimacSimac Techniek NV, opgericht in 1971, is een maatschappelijk betrokken technologiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het inzetten van ICT en technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac bijna 1400 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Met veel genoegen kunnen wij u mededelen dat in december 2020 SIMAC Techniek N.V. een meerderheidsbelang heeft verworven in PHI DATA NV. Guy Couder blijft actief binnen PHI DATA NV als gedelegeerd bestuurder en aandeelhouder.

Beide bedrijven zien door de synergieën een aantal opportuniteiten: enerzijds ziet Simac zijn marktaandeel in België en Luxemburg groeien. Anderzjds opent zich de markt in Nederland en Tsjechië voor de geavanceerde PHI DATA Smart Edge-oplossingen. PHI DATA NV behoudt haar identiteit en zal haar activiteiten voortzetten als de Smart Edge-oplossingsintegrator en dienstverlener, waarbij een versnelde groei en regionale uitbreidingsplannen worden geambieerd.

Meer weten over Simac? Bezoek dan de website.

Deel deze pagina