Over Simac Techniek NV

Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een maatschappelijk betrokken technologiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het inzetten van ICT en technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac bijna 1400 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

In december 2020 heeft SIMAC Techniek N.V. een meerderheidsbelang verworven in PHI DATA NV. Guy Couder bleef actief binnen PHI DATA NV als gedelegeerd bestuurder en aandeelhouder.

Beide bedrijven zien door de synergieën een aantal opportuniteiten: enerzijds ziet Simac zijn marktaandeel in België en Luxemburg groeien. Anderzijds opent zich de markt in Nederland en Tsjechië voor de geavanceerde PHI DATA Smart Edge-oplossingen. PHI DATA NV behoudt haar identiteit en zal haar activiteiten voortzetten als de Smart Edge-oplossingsintegrator en dienstverlener, waarbij een versnelde groei en regionale uitbreidingsplannen worden geambieerd.

Meer info over onze diensten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met expert Kurt.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@phidata.be.

Kurt Nauwelaerts 300x300 2