IDstock®

Snel en efficiënt voorraadbeheer.

IDstock, onze Smart Edge-oplossing voor snel en efficiënt voorraadbeheer is uitermate geschikt voor wie met zeer diverse en snel roterende voorraden werkt. Denken we maar aan projectvoorraden, wisselstukken voor technici of verbruiksartikelen. Bij zulke goederen is het ingeven van voorraadtransacties vaak te tijdrovend voor medewerkers.

IDstock van PHI DATA maakt het beheer van verbruiksgoederen eenvoudiger en doeltreffender. Zo heb je steeds een duidelijk zicht op wat zich waar in jouw magazijn bevindt en worden menselijke tussenkomsten tot een minimum herleid.

IDstock combineert de gebruiksvriendelijke software van PHI DATA met de juiste hardware. Met de hulp van barcode- of RFID-labels en mobiele toestellen (zoals een handheld met geïntegreerde barcodereader) gaat het beheren, ontvangen en transfereren van voorraden een stuk vlotter. De oplossing maakt ook het locatiebeheer van verbruiksgoederen efficiënter, waardoor er minder opslagruimte nodig is. Bovendien vermindert het administratief werk, waardoor je tijd wint en er minder fouten worden gemaakt. Indien gewenst kan je ook jouw pick-opdrachten vlot vanop afstand tot bij de magazijnier te krijgen via onze IDstock web add-on.

IDstock is een totaaloplossing die aanpasbaar is aan specifieke noden: van het importeren van ontvangsten en opslag, tot picking en transfer tussen verschillende voorraadlocaties. Ook eenvoudige inventarisopnames en stockcorrecties met realtime overzicht van actuele voorraden zijn perfect mogelijk. De Smart Edge-oplossing van PHI DATA helpt je tijd besparen, fouten verminderen en stockbreuken of overbodige bestellingen vermijden.

Voordelen

PHI IDstock Web 02 1030x538 1

Benieuwd of je IDstock kan inzetten?

Boek dan snel een gratis en vrijblijvende Quick Scan: onze expert komt bij je langs en bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Kurt Nauwelaerts 300x300 2