IDstock®: Snel en efficiënt voorraadbeheer

IDstock, onze Smart Edge-oplossing voor snel en efficiënt voorraadbeheer is uitermate geschikt voor wie met zeer diverse en snel roterende voorraden werkt. Denken we maar aan projectvoorraden, wisselstukken voor technici of verbruiksartikelen. Bij zulke goederen is het ingeven van voorraadtransacties vaak te tijdrovend voor medewerkers.

IDstock van PHI DATA maakt het beheer van verbruiksgoederen eenvoudiger en doeltreffender. Zo heeft u steeds een duidelijk zicht op wat zich waar in uw magazijn bevindt en worden menselijke tussenkomsten tot een minimum herleid.

IDstock combineert de gebruiksvriendelijke software van PHI DATA met de juiste hardware. Met de hulp van barcode- of RFID-labels en mobiele toestellen (zoals een handheld met geïntegreerde barcodereader) gaat het beheren, ontvangen en transfereren van voorraden een stuk vlotter. De oplossing maakt ook het locatiebeheer van verbruiksgoederen efficiënter, waardoor er minder opslagruimte nodig is. Bovendien vermindert het administratief werk, waardoor u tijd wint en er minder fouten worden gemaakt. Indien gewenst kan u ook uw pick-opdrachten vlot vanop afstand tot bij de magazijnier te krijgen via onze IDstock web add-on.

IDstock is een totaaloplossing die aanpasbaar is aan specifieke noden: van het importeren van ontvangsten en opslag, tot picking en transfer tussen verschillende voorraadlocaties. Ook eenvoudige inventarisopnames en stockcorrecties met realtime overzicht van actuele voorraden zijn perfect mogelijk. De Smart Edge-oplossing van PHI DATA helpt u tijd besparen, fouten verminderen en stockbreuken of overbodige bestellingen vermijden.

Voordelen

  • Tijdbesparing
  • Verlaagde foutenmarge
  • Vermijden van stockbreuken en overbodige bestellingen
  • Verbruiksgoederen eenvoudig beheren
  • Retours en terug in stock nemen vlot afhandelen
  • Ondersteunt zowel barcode als RFID-technologie
  • Administratief werk tot een minimum herleiden
  • Verbruik analyseren per gebruiker, project, afdeling of klant
  • Naadloos integreren met uw ERP-systeem

IDstock

Dit zeggen onze klanten

“Meer dan besparen, was het ons doel om controle te krijgen over ons centrale magazijn en over de voorraad. Dat hadden we hiervoor niet. Onrechtstreeks merken we wel dat we hierdoor tijd en geld besparen. Wat ons betreft was dit dus zeker een positief traject dat we op termijn nog verder willen uitbreiden in samenwerking met PHI DATA.”

Jan Pieters, Woonhaven Antwerpen

Benieuwd naar onze oplossingen voor het efficiënt beheren van uw voorraden?