Printing & Labelling

  • Overheid & Administratie

Als jouw organisatie producten moet labelen om ze in de keten te volgen, dan wil je dat uiteraard zo (kosten)efficiënt mogelijk doen. Wij doen er alles aan om dat etiketteerproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat je je kan concentreren op jouw kerntaken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze alles-in-een-etiketteeroplossing, waarbij je een vaste prijs per etiket betaalt? We bieden een vast leveringsplan aan voor etiketten en toebehoren, inclusief een all-in onderhoudsplan. Dat heeft het voordeel dat je vooraf geen investeringen hoeft te doen. Ook voor applicators om labels automatisch op producten aan te brengen kan je bij ons terecht.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.