Warehouse Management

  • Overheid & Administratie

Heb je een magazijn om goederen op te slaan, dan is een Warehouse Management System een must om de voorraad op een efficiënte manier te beheren. Zo weet je steeds welke producten uit het magazijn werden gehaald of verplaatst.

Het basisprincipe achter onze IDwms® oplossing is dat we elke drager voorzien van een uniek nummer dat we koppelen met een identificatielabel in barcode- of RFID-formaat. Via draagbare barcode- of RFID-scanners kan je vervolgens alle bewegingen registreren, waardoor jouw voorraad in real time wordt bijgewerkt. Dat zorgt dat je doeltreffender kunt herbevoorraden.

Naast een hogere efficiëntie brengt een Warehouse Management System minder fouten en administratief werk met zich mee. Wij zorgen ook voor de integratie met jouw ERP en de gepaste rapportages.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen je organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.