(I)IoT – wie kan er nog omheen?

Sector(en): 

De vraag is niet of, maar wanneer je aan de slag gaat met IIoT. En vooral: hoe je dat dan aanpakt.

Zoals ook blijkt uit het McKinsey rapport, experimenteren veel bedrijven volop met IoT-technologie, -platformen en -toepassingen. Met wisselend succes. Vaak omdat ze er met grote ambities aan beginnen, maar al snel merken dat het wel erg breed gaat of complex wordt. Al die goeie bedoelingen leiden er niet zelden toe dat bedrijven teleurgesteld afhaken.

McKinsey IIOT visual 3 300x165 1
IOT-projecten prioriteit geven volgens impact en gemak van implementatie

Bij PHI DATA staan we voor een meer pragmatische aanpak. We gaan samen met jou op zoek naar projecten die met een minimale effort maximaal resultaat opleveren, liefst op korte termijn. Als we die tot een goed einde brengen, ben je beter gewapend voor het grote werk. Vele kleintjes maken financieel soms een groot verschil, wat de middelen oplevert om grotere projecten aan te pakken, bovendien mét ervaring.

Wij bieden je daarbij ons SmartSense IIOT-platform aan dat werkt op basis van de Sensolus-technologie.

IIoT: ook iets voor jou?

1,6 miljard. Zoveel IoT-toestellen zijn er vandaag al geconnecteerd in de auto-industrie. Een verdubbeling t.o.v. 2018. En ook in andere sectoren zetten heel wat bedrijven in op het Industrial Internet of Things. Want bedrijven zijn geen eilanden in onze geglobaliseerde economie.

Wereldwijd werken mensen samen over de muurtjes van hun bedrijf heen. De aanvoerketens worden steeds complexer, maar het productieproces mag onder geen beding vastlopen.

IIOT 300x212 1

IIoT speelt een cruciale rol in die partnerships. Het laat toe om in realtime informatie te verzamelen en verwerken, zodat de minste hapering meteen wordt opgemerkt.

Materialen en grondstoffen worden zo beter beheerd doorheen hun levenscyclus en de analyse van de beschikbare data leidt niet zelden tot nieuwe inzichten en nieuwe diensten.

Van de auto-industrie en de chemische nijverheid tot de farma- en voedingsmiddelenindustrie. Wat kan IIot betekenen voor jouw bedrijf?

Wij denken graag met je mee!

Welke toepassingen in uw sector?

Loop je ook al eens te sakkeren omdat die vrachtcontainer ergens is neergezet en je geen idee hebt waar precies? Komt het materiaal in jouw productie niet altijd op tijd bij de werkpost? Of vullen jouw medewerkers nog lijstjes in met waar ze een afgewerkte auto hebben geparkeerd? Ook die herbruikbare palletten en kratten lijken zomaar te verdwijnen. Knap vervelend, niet?

Maak jouw assets slim met IIoT-oplossingen. In een handig Cloud-platform zie je in real time waar ze zich bevinden, of ze in goede staat zijn en of ze efficiënt ingezet worden. Dat doet IoT voor jou.

IOT visual web3 1030x283 1

Deel dit bericht

Bekijk onze oplossingen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe toepassingen

Meer info over onze diensten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met expert Kurt.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@phidata.be.