Op weg naar een werf? Ben je niets vergeten?

In deze video belichten onze collega’s Kurt en Robin de voordelen van een inventarisatie-oplossing in de bouwsector. Met de scanner in de hand laat Kurt Robin zien hoe ze snel de inventaris van materialen in hun busje kunnen uitvoeren. Nadat deze verificatie is voltooid, vertrekken de twee collega’s met een gerust hart naar hun werf. Ze zijn echter nog niet klaar met deze scanner, die tijdens de dag erg handig zal blijken te zijn: ze krijgen niet alleen gerichte en onmiddellijke informatie over elk van de vermelde werktuigen, maar ze zullen ook vertrekken met het vertrouwen dat ze niets vergeten zijn. Een echte aanwinst in hun job!

IDasset®: een slimme inventarisatie van jouw assets

De IDasset®-oplossing, ontwikkeld door PHI DATA, geeft je in één oogopslag een overzicht van jouw assets. Deze oplossing is in staat om alle activa die je gebruikt vast te leggen en bij te houden, en vereenvoudigt het beheer van wat voor jou en jouw bedrijf belangrijk is.

De voordelen:

  • Nauwkeurige inventarisatie en registratie van activa
  • Betrouwbare gegevens, klaar voor gebruik
  • Proactieve onderhoudsplanning en reparatiebeheer
  • Snelle activadetectie en nauwkeurige locatie
  • Eenvoudige waarschuwing van fouten en afwijkingen
  • Naadloze integratie met jouw ERP-systeem
  • Kosten- en tijdbesparing

IDasset® maakt deel uit van onze Smart Edge-oplossingen en verbindt jouw fysieke activa met hun “digital twin” in jouw IT-systemen. In combinatie met RFID-tags en barcodelabels doet deze tool wonderen.

Kom er meer over te weten op de webpagina over onze IDasset®-oplossing of door contact op te nemen met onze collega Kurt Nauwelaerts.

Deel dit bericht

Bekijk onze Industrie & Manufacturing oplossingen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe toepassingen

Meer info over onze diensten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met expert Kurt.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@phidata.be.