IDdelivery®

Proof of Delivery & Proof of Collect: optimale opvolging van jouw papierloze leveringen, met realtime track & trace informatie.

Met IDdelivery, onze Smart Edge-oplossing voor Proof of Delivery & Proof of Collect organiseer en volg je de leveringen van jouw pakketten op een zeer efficiënte manier.

IDdelivery combineert de gebruiksvriendelijke Proof of Delivery software van PHI DATA met de juiste hardware (een PDA met scanner). Om colli’s op te volgen, krijgen ze een unieke barcode opgekleefd. Die barcode is aan een pakbon gekoppeld. Wanneer een chauffeur de barcode inleest met zijn PDA, wordt dat meteen in de database geregistreerd. Zo valideert IDdelivery de lading voor vertrek. Vervolgens roept de chauffeur met één klik het adres van de eerste klant op, inclusief rij-instructies. De aankomsttijd voor de volgende bestemming wordt berekend en doorgegeven.

Op bestemming wordt elk afgeleverd artikel opnieuw gescand. De klant tekent voor ontvangst op het scherm van de PDA. Indien er problemen zijn met de levering, wordt dat meteen aangegeven. Eventueel met foto’s. En ook betalingen worden feilloos geregistreerd. Vervolgens stuurt het toestel alle informatie door naar de administratie of klantendienst. Er komt geen papierwerk aan te pas, wat niet alleen een aanzienlijke tijdswinst oplevert maar ook financieel interessant is.

IDdelivery versnelt de administratieve afhandeling, verhoogt de productiviteit en vermijdt fouten en discussies na de levering.

Voordelen

PHI IDdelivery 1030x538 1

Benieuwd of je IDdelivery kan inzetten?

Boek dan snel een gratis en vrijblijvende Quick Scan: onze expert komt bij je langs en bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Kurt Nauwelaerts 300x300 2