IDwms®

Optimaliseer jouw beschikbare opslagcapaciteit met onze warehouse management-oplossing.

Een goed georganiseerde voorraad en een efficiënt locatiebeheer zijn ‘key’ bij het beheer van een warehouse. Een realtime zicht op de volledige voorraad is dat eveneens. Manueel alles beheren leidt tot fouten en is niet efficiënt. En de administratie die gepaard gaat met het ontvangen, wegzetten en picken van goederen neemt veel tijd in beslag. Elk warehouse is dus gebaat bij een oplossing die volledige traceerbaarheid en een hogere productiviteit levert, zoals IDwms.

Onze Smart Edge-oplossing IDwms synchroniseert de volledige informatiestroom in het magazijn met de bewegingen van de goederen op de werkvloer. Het basisprincipe van IDwms is dat elke ‘drager’ – doorgaans een pallet – in het magazijn via een identificatielabel een uniek nummer meekrijgt. Met dat nummer gaan we aan de slag bij elke goederenbeweging. Door het label te scannen met behulp van een industriële handheldcomputer sta je in realtimeverbinding met de warehousedatabase.

Het grote voordeel van IDwms is dat de voorraad altijd up-to-date is. Daarnaast verlaagt het aantal fouten en het administratieve werk bij de ontvangst, het wegzetten, de picking en de shipping. Gebruikers van het systeem noteren ook een hogere productiviteit en een betere realtime visibiliteit. IDwms laat ook toe om de voorraad te beheren van verschillende eigenaars in één enkel magazijn.

Voordelen

PHI IDwms Web 02 1030x538 1

Benieuwd of je IDwms kan inzetten?

Boek dan snel een gratis en vrijblijvende Quick Scan: onze expert komt bij je langs en bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Kurt Nauwelaerts 300x300 2