Warehouse Management

  • Distributie & Retail

Voor veel bedrijven binnen de sector is een goed magazijnbeheer een grote uitdaging. Niet alleen wordt steeds vaker aan consumenten geleverd, ook b2b-klanten plaatsen steeds kleinere bestellingen om hun eigen voorraad binnen de perken te houden.

Onze oplossing IDwms® bied je de gepaste ondersteuning om uiteenlopende magazijnactiviteiten te beheren. Via barcodes en mobiele terminals laten we toe om alle goederenbewegingen te registreren: van ontvangst over stockage en picking tot en met de verzending. Zo kan je via het WMS vlot de locaties beheren en jouw activiteiten aansturen. Dat zorgt voor minder administratie, een hogere productiviteit en een efficiënte herbevoorrading. De software genereert ook automatisch barcode-etiketten en andere documenten. Door het WMS met jouw ERP te integreren brengen we ook jouw informatiestromen op één lijn.

Wil je extra snel en handenvrij orders verzamelen, dan kan je eveneens kiezen voor voicepicking in plaats van barcodescanning. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen je organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.