Stock Management

  • Distributie & Retail

Voor retailers en distributeurs is het een uitdaging om de voorraad – en dus ook de kosten – binnen de perken te houden. Dat geldt zeker als jouw aantal referenties gestaag stijgt of wanneer je binnen een omnichannelomgeving voorraad voor diverse kanalen moet aanhouden.

Onze voorraadbeheersoplossing bied je een optimaal zicht op de stock binnen jouw (centraal) magazijn. Dat helpt bijvoorbeeld om steeds de minimumvoorraad van belangrijke artikelen te garanderen en obsolete stock tijdig te spotten. Tegelijk maak je komaf met fouten en het zoeken naar items. Voor een optimale wisselwerking tussen systemen koppelen we de oplossing aan jouw WMS of ERP-systeem.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen je organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.