Proof of Delivery

  • Distributie & Retail

Wil je als retailer of distributeur sterk staan op het vlak van service, dan moet je klanten stipte en correcte leveringen kunnen garanderen. IDdelivery®, onze Proof of Delivery (POD) oplossing bied je alvast een perfect zicht op wat waar is geleverd. Bovendien kan je klanten steeds de juiste informatie over hun zending geven.

Onze POD-tool maakt het mogelijk om de totale leveringscyclus te automatiseren: van de belading van de vrachtwagen over de route en de timing van de aankomst tot het tekenen voor ontvangst – eventueel via eID. Dankzij auto-ID-scanning en de ingebouwde GPS-functionaliteit volg je zendingen op de voet.
Zo heb je steeds realtime informatie over de leveringsrondes binnen handbereik, zowel voor jezelf als voor klanten. Bovendien laat de mobiele handscanner bestuurders toe om productiever te werken en verlaagt het de kans op fouten, aangezien de manuele administratie vermindert. Dankzij de geautomatiseerde processen kan je ook sneller factureren en slimmer omgaan met retours.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen je organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.