Warehouse Management stroomlijnt
uw magazijnactiviteiten

Een goed georganiseerd magazijn is in healthcare goud waard. Met een Warehouse Management System kunt u de activiteiten binnen uw magazijn efficiënter beheren. Hierbij geven we elke ‘drager’ – meestal een pallet – en elke magazijnlocatie een uniek barcode ID-nummer mee. Met mobiele scanners kunt u vervolgens alle goederenbewegingen registreren, van ontvangst over opslag en picking tot en met de verzending.

Zo kunt u de goederenstroom op een efficiënte en foutloze manier beheren. Tegelijk verhoogt u de productiviteit binnen het magazijn en krijgt u real time zicht op de voorraad. De scanners maken ook komaf met papierwerk in het magazijn. Dat vermindert de administratie aanzienlijk. Bovendien worden barcode-etiketten en andere documenten automatisch gegenereerd.

Verkiest u voicepicking via een spraakherkenningssysteem boven scanning, dan kunnen we u ook hierin ondersteunen. Vooral als u uw handen vrij wil hebben om snel orders te verzamelen, is voicepicking een interessant alternatief.

Talk to an expert

Wim Verduyn, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Wim uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling door en door en kan op uw werkvloer snel de vinger leggen op eventuele verbeterpunten. Contacteer Wim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.

Informatie i.v.m. maatregelen rond Corona virus


PHI DATA heeft de snel veranderende situatie met het Coronavirus nauwlettend gevolgd. We houden ons aan de richtlijnen van de Belgische regering en hebben doortastende maatregelen genomen om de veiligheid van onze werknemers, klanten en partners te verzekeren.