Warehouse Management System tilt
magazijnoperaties op hoger niveau

Om competitief te blijven, is een efficiënte goederenverwerking voor logistieke dienstverleners essentieel. Een Warehouse Management Systeem of WMS is perfect geplaatst om de activiteiten binnen de magazijnmuren optimaal te stroomlijnen.

Zowel voor het WMS als de ondersteunende auto-ID-technologie kunt u bij PHI DATA terecht met IDwms®. Wij rusten elke ‘drager’ – meestal een pallet – en elke magazijnlocatie voor u uit met een uniek barcode ID-nummer. Via mobiele terminals registreert u vervolgens alle goederenbewegingen: van ontvangst over stockage en picking tot en met de verzending. Het resultaat is een vlot en foutloos beheer van de locaties, minder administratie, een hogere productiviteit en een doeltreffende herbevoorrading. De software genereert ook automatisch barcode-etiketten en andere documenten. Uiteraard integreren wij het WMS ook met uw ERP.

Wenst u extra snel en handenvrij orders te verzamelen, dan kunt u ook kiezen voor voicepicking in plaats van barcodescanning.

Referenties

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.