Personeelsveiligheid

  • Industrie & Manufacturing

Op heel wat productiesites schuilt gevaar in een klein hoekje. In die omgevingen is het cruciaal om te zorgen voor een maximale veiligheid van jouw medewerkers. Ons platform om de locatie van personen in realtime te volgen is hier de geknipte oplossing voor.

Zo kan je in noodgevallen snel medewerkers lokaliseren en hulp sturen naar de juiste plaats. Dat verlaagt responstijden en vermindert de risico’s voor interventieteams. Dezelfde tool kan je ook gebruiken om aannemers op jouw site te volgen. Omdat de oplossing een zicht biedt op waar personen zich bevinden en hoelang ze daar blijven, kan je bovendien de workflows analyseren en zo de productiviteit verhogen.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.