Warehouse Management

  • Industrie & Manufacturing

We mogen de rol van het magazijn binnen industriële omgevingen niet onderschatten. Grondstoffen, halffabricaten, afgewerkte producten, allemaal krijgen ze er een tijdelijk onderkomen. Een sterk magazijnbeheer is dan ook cruciaal om jouw site efficiënt te laten functioneren.

Voor de industrie leveren wij met IDwms® een gebruikersvriendelijke software voor magazijnbeheer, die ondersteuning krijgt van auto-ID-technologie. Elke ‘drager’ – doorgaans een pallet – en elke magazijnlocatie rusten wij uit met een uniek barcode ID-nummer. Dat laat toe om via mobiele terminals alle interne goederenbewegingen op de voet te volgen. Zo kan je magazijnlocaties tijdig herbevoorraden, productielijnen snel van de juiste goederen voorzien en afgewerkte producten vlot beheren. De software zorgt er verder voor dat barcode-etiketten en andere documenten automatisch afgedrukt worden. Vanzelfsprekend integreren wij het WMS met jouw achterliggende systemen en genereert de software de gewenste rapportages.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen je organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.