Labelling Automation

  • Industrie & Manufacturing

In de meeste productieomgevingen is het essentieel om snel te kunnen werken. Automatisch gedrukte identificatielabels aanbrengen is bijgevolg een must. Wij implementeren automatische print & apply-systemen die perfect synchroon met de productiestroom verlopen. Doordat ze volautomatisch en zeer nauwkeurig zijn, besparen ze je heel wat tijd en geld.

Specifieke applicatormodules brengen de etiketten op een zeer efficiënte manier aan op de producten of verpakking. Daarvoor worden ze langs alle zijden doorgerold, geblazen of aangedrukt. De nodige aansturing verloopt via etiketteringssoftware, die is afgestemd op de reglementering binnen jouw specifieke sector.

Welke print & apply-opstellingen zijn mogelijk?

Het antwoord op deze vraag vind je in de video. Al zijn dit maar een aantal mogelijke opstellingen. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw omgeving.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.