Workflow Management

  • Industrie & Manufacturing

De juiste transportmiddelen tijdig aanleveren aan soms wel honderden werkplekken, het is voor de huidige procesindustrie een grote uitdaging. Bovendien is het geen sinecure om duizenden dragers te beheren volgens de prioriteit van klantenorders en het FIFO-principe.

Hierbij kunnen we helpen door alle WIP-dragers (Work in Progress) van RFID-tags te voorzien. Zo beschik je steeds over realtime gegevens die toelaten om grondstoffen en onderdelen tijdig op alle werkplekken te leveren. Met een efficiënte workflow managementoplossing vermijd je niet alleen downtime maar ook foute productcombinaties. Bovendien verhoog je de productiedoorvoer en arbeidsproductiviteit. Doordat het mogelijk wordt om lean te werken, vermindert ook de voorraad aan de lijn.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.