Asset Tracking & Inventory

  • Transport & Logistiek

Als logistieke dienstverlener wil je uiteraard altijd weten waar jouw assets zijn. Denken we maar aan material handling equipment en andere werkmiddelen die noodzakelijk zijn om je activiteiten snel uit te voeren. Wanneer je medewerkers handmatig moeten opvolgen waar die assets zijn, verliezen ze heel wat kostbare tijd.

Onze asset management oplossing maakt het mogelijk om de gewenste activa snel en correct te registreren, inventariseren en beheren. Met behulp van onze auto ID-oplossingen (barcodes of RFID) en mobiele scanners kan je data vlot invoeren in jouw systeem, wat toegang tot de laatste stand van zaken geeft. Zo krijg je een beter zicht op de locatie en status van jouw activa. Efficiënt asset management toont eveneens wanneer welke assets onderhoud nodig hebben, wat uitval vermijdt.

Je kan er ook voor kiezen om jouw activa in realtime te beheren. Dat garandeert je een nog accurater overzicht van jouw werkmiddelen, wat toelaat om nog sneller en resultaatgerichter te werken.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen je organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.