Printing & Labelling

  • Transport & Logistiek

Welke hoge eisen jouw klanten ook stellen, op het vlak van printing en labelling kunnen we je steeds de geschikte oplossing voorstellen. Zo bieden we etiketteeroplossingen die beantwoorden aan de reglementering waarin jouw klant actief is. We maken het ook mogelijk om zelf je etiketten te ontwerpen of te standaardiseren. Wil je het afdrukken op een verregaande manier automatiseren of jouw printerpark centraal beheren, het kan. Daarbij ondersteunen we zowel barcodes als RFID-oplossingen op de meest optimale manier.

Geef je de logistiek van jouw etiketteeroplossing liever uit handen, dan kunnen wij alles wat je nodig hebt in één pakket voorzien: industriële printers en printsoftware, etiketten en linten op basis van een afroepplan. Ook voor het onderhoud en de ondersteuning kun je op PHI DATA vertrouwen.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.