Stock Management

  • Transport & Logistiek

Voor logistieke dienstverleners is het een grote uitdaging om slecht voorspelbare verbruiken goed op te volgen. Denken we maar aan wisselstukken en voorraad voor projecten.

In dat geval is onze specifieke oplossing voor voorraadbeheer de uitkomst. Hierbij maken we maximaal gebruik van barcodes en/of RFID-tags om de locaties en de goederen te identificeren. Handterminals registreren elke magazijnbeweging in real time. Via dit geautomatiseerd voorraadbeheer laten we jouw medewerkers toe om veel efficiënter te werken en vermijd je tegelijk stockbreuken en onnodige bestellingen.

Omdat elke actie en beweging in de historiek zichtbaar wordt, is deze oplossing perfect om analyses uit te voeren over de verbruiken per project, afdeling of klant. Daarnaast is het mogelijk om de acties per magazijnmedewerker in kaart te brengen, wat de weg vrijmaakt voor productiviteitsmetingen.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen je organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.