Condition Monitoring

  • Transport & Logistiek

Jouw klanten vertrouwen erop dat hun goederen in perfecte staat op bestemming aankomen. Via draadloze monitoring zorg je ervoor dat temperatuurgevoelige goederen tijdens hun verblijf in jouw magazijn en het transport in optimale conditie blijven. Ook om de luchtvochtigheid en het CO2-gehalte binnen bepaalde ruimtes te bewaken biedt automatische monitoring een uitkomst.

Met behulp van RFID-technologie garanderen wij je de automatische controle van jouw goederen en zorgen we voor een waarschuwing mochten bepaalde drempelwaarden overschreden worden. Zo kan je jouw klanten te allen tijde een optimale kwaliteit van de goederen waarborgen. Onze oplossing voor condition monitoring verzamelt bovendien automatisch alle metingen. Daardoor beschik je steeds over de nodige rapporten en statistieken om klanten goed te informeren of de nodige certificaten te verkrijgen.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.