Inbound & Outbound Management

  • Transport & Logistiek

Ontvang en verstuur je vaak grote hoeveelheden goederen ineens? Dan zorgt automatisering aan laad- en loskades voor een forse efficiëntieverhoging. Via een volautomatisch leessysteem laten we toe om onbemand pallets of andere laadeenheden met passieve RFID-tags uit te lezen en in geen tijd. Bovendien is daarbij geen directe zichtlijn nodig om te scannen.

De oplossing is ideaal om de goederendoorvoer aan de laad- en loskades op te drijven. En de leesratio is zeer betrouwbaar. De automatisering laat een precies en onweerlegbaar spoor na van alle in- en uitgaande goederen per kade, mét het exacte tijdstip van de verwerking.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.