Proof of Delivery

  • Transport & Logistiek

Als logistieke dienstverlener moet je niet enkel snel kunnen leveren, de juistheid van jouw leveringen is minstens even belangrijk. Bovendien verwachten klanten steeds vaker dat je hen te allen tijde de juiste informatie over hun zending kan verschaffen.

IDdelivery®, onze proof of delivery oplossing laat je toe om de volledige leveringscyclus te automatiseren: van de belading van de vrachtwagen over de route en de timing van de aankomst tot en met het tekenen voor ontvangst. Dat maakt het mogelijk om al jouw zendingen op de voet te volgen via een uniek barcodenummer.

Zo komt de nodige realtime informatie over alle leveringsrondes binnen handbereik, zowel voor jezelf als voor jouw klanten. Bovendien laat de mobiele handscanner bestuurders toe om productiever te werken en verlaagt de kans op fouten, aangezien de manuele administratie vermindert. Dankzij de geautomatiseerde processen kan je eveneens sneller factureren en slimmer omgaan met mogelijke retourzendingen.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen je organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.