PHI DATA® sleept EU-aanbesteding in de wacht voor implementatie van asset management

Wemmel, 18 april 2017 – Specialist in ID-automatisering PHI DATA® uit Wemmel heeft een aanbesteding gewonnen die uitging van vier Europese instanties: het secretariaat-generaal van de Raad, het Hof van Justitie van de Europese Unie, de Europese Rekenkamer en het European University Institute. Voorwerp van de opdracht is de implementatie van een nieuw systeem voor asset management.

Deze vier instanties maken regelmatig een inventaris op van hun activa (IT-uitrusting, meubilair, maar ook waardevolle voorwerpen). Momenteel gebeurt de inventarisatie met behulp van mobiele barcodelezers, die evenwel versleten zijn en moeten worden vervangen.

De aanbesteding levert PHI DATA® een raamovereenkomst van vijf jaar op voor de aankoop van barcodelezers, de installatie en configuratie van een klantapplicatie op de barcodelezers, de set-up van een intermediaire server en vijf jaar onderhoud van de hele oplossing (inclusief software en hardware).

PHI DATA® heeft begrepen wat de vier instellingen nodig hadden en heeft een oplossing met 150 barcodelezers (Datalogic Memor X3) voorgesteld. Zij zullen een verbinding maken met de backend client via PHI DATA®’s eigen IDasset®-software.

De nieuwe oplossing vervangt het huidige inventarissysteem dat verschillende Europese instellingen sinds 2007 gebruiken en kan worden ingezet voor het beheer en de inventarisatie van activa die zich op meerdere locaties bevinden.

Over PHI DATA®

Als Belgisch Auto-ID solution integrator adviseert, integreert en onderhoudt PHI DATA® automatiserings- en optimalisatieoplossingen. We nemen onder andere buitendienst, distributie, werkvloer, ID-etikettering, temperatuurmonitoring en interne locatiebepaling voor onze rekening, doorheen de hele supply chain en in diverse sectoren. Door onze hoge kwaliteitsnormen en erg klantgerichte service bekleedt PHI DATA® al meer dan 35 jaar een vooraanstaande positie binnen deze sterk evoluerende sector.

Dankzij onze oplossingen beschikt uw organisatie altijd over accurate informatie. Doordat de productiviteit en efficiëntie van uw dagelijkse bedrijfsvoering zullen toenemen, verdient u bovendien uw investering al op korte termijn terug.

Als solution integrator werkt PHI DATA® samen met fabrikanten van topklasse. Daardoor vinden wij ook een oplossing die het best aansluit op de noden van uw organisatie. Onze leidraad is onze filosofie van Creativiteit, Competentie en Continuïteit.

Deel deze case

Bekijk onze Overheid & Administratie oplossingen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe toepassingen

Meer info over onze cases?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met expert Kurt.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@phidata.be.