De voordelen van de integratie MobileView-Ultimo

  • Health & Care

Op 22 september organiseerden PHI DATA, Ultimo en Stanley Healthcare een webinar waarin de voordelen van de integratie tussen MobileView van Stanley Healthcare en de software van Ultimo werden toegelicht.

Wim Verduyn, voormalig Business Development Manager bij PHI DATA voor Healthcare geeft een korte inleiding tot het topic van het webinar. Als integrator van Smart Edge-oplossingen voor de Healthcare is PHI DATA jouw aanspreekpartner voor implementatie van oplossingen voor alle afdelingen binnen zorginstellingen. PHI DATA is Premier Partner van Stanley Healthcare en heeft reeds in tientallen ziekenhuizen in de Benelux MobileView geïmplementeerd. Eén van de integraties die Stanley Healthcare is aangegaan, is deze met de Asset Management oplossing van Ultimo.

Patrick Beekman, Partner Solution Manager bij Ultimo, licht toe hoe we door processen en techniek te verbinden met deze integratie meerwaarde creëren binnen het asset management proces en waarom dat voor jou een goede zaak kan zijn. Jouw processen worden eenvoudiger en dus sneller en effectiever door het gebruik van één systeem voor het beheer, de lokalisatie en het onderhoud van assets. Wanneer jouw medewerkers minder tijd moeten spenderen aan het zoeken naar hulpmiddelen hebben ze meer tijd om zorg te verlenen. Bovendien bespaar je kosten. Patrick legt in deze clip uit hoe alles in de praktijk werkt.

Een ziekenhuis waar de integratie van MobileView met Ultimo al een aantal jaren belangrijke voordelen oplevert is het Jan Yperman Ziekenhuis. In de video licht Norman Cleenewerck, Hoofd BIO-techniek, toe hoe dit werkt.

Wim en Patrick lichten aansluitend nog even de rol en expertise toe van de drie partijen: PHI DATA, Stanley Healthcare en Ultimo.

Contacteer een expert

Tim Vandevoorde

Business Development Manager
Als het over de gezondheidssector gaat, is Tim jouw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling en wil op jouw werkvloer graag meedenken en oplossingen voorstellen. Contacteer Tim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.